Max Gastro

Egyedi készítésű fűszerek, lekvárok, ízesítők, melyek adalék, aroma, tartósítószertől és íz-fokozótól mentesek. Igazi kézműves minőség, több éves tapasztalatok felhasználásával készült termékek, melyeket frissen készítek el, törekedve az aromák és ízek frissességének megőrzésére.

2010. december 15., szerda

Sweet Vic cukor keverék:

Sweet Vic cukor keverék (50 g):

Nádmelaszos barna cukor, citrom, gyömbér és cukor keveréke. Minden alapanyag minőségi, a citrom és a gyömbér frissen kerül bele a keverékbe. Saját ízlés világomat tükrözi a keverék. Mély, sötét barna színe és egzotikus illata is domináns. A citrom, a gyömbér és a melasz az angolszász karácsony fő ízei közé tartozik.Különleges ízkeverék, amit használhatunk süteményekbe, teákba, krémekbe de egy bögre forró csokit teljesen megváltoztat. Karácsonyi aprósütemények, kekszek ízesítője lehet, de pirított olajos magvak bevonására is tökéletes.

Ára: 370 Ft.
Jelenleg nem rendelhető. Kérem, érdeklődjön a maxgastro@gmail.com címen. Megértését köszönjük. MaxgastroMegrendelés, információ és egyedi igények egyeztetése levélben, kérlek, írj a maxgastro@gmail.com címre.

Az ajándékcsomagok átvehetőek személyesen (Keszthely, előre egyeztetett időpontban) vagy postai úton, erről kérlek, érdeklődj levélben a maxgastro@gmail.com címen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése