- provanszi fűszerkeverék (30g)
Provanszi fűszerkeverékben megtaláljuk a mediterrán konyha fő ízeit. Használhatjuk sültekhez, levesekbe és mártásokba.
Miből készült? Natúr zöldségkeverék, oregánó, kakukkfű, petrezselyem, majoránna, bazsalikom, zsálya, csombor, rozmaring, tárkony, só, szárított fokhagyma, bors, medvehagyma
Ára: 370 Ft
Jelenleg nem rendelhető. Kérem, érdeklődjön a maxgastro@gmail.com címen. Megértését köszönjük. Maxgastro
- hal-szárnyas fűszerkeverék (20g, só-mentes)
A Hal és szárnyas keverék egy kicsit keleties íz világú, van benne kurkuma, és sótól mentes, így kiválóan alkalmas pácoláshoz, mert nem szárítja ki a húst.
Miből készült? Petrezselyem, zeller, kapor, natúr zöldségkeverék, paprika, szárított fokhagyma, szerecsendió, babér, mustármag, citromhéj, színes bors, borsikafű és kurkuma.
Ára: 370 Ft
Jelenleg nem rendelhető. Kérem, érdeklődjön a maxgastro@gmail.com címen. Megértését köszönjük. Maxgastro
- mexikói fűszerkeverék (25 g)
A mexikói fűszerkeverék a tex-mex konyha ízeit és hangulatát adja át. Használjuk bátran sültekhez, kenegetős-mártogatós szószokhoz vagy fűszer vajakhoz.
Miből készült? Kömény, paprika, oregánó, bors, zeller, szárított fokhagyma, citrushéj
Ára:370 Ft
Ára:
Jelenleg nem rendelhető. Kérem, érdeklődjön a maxgastro@gmail.com címen. Megértését köszönjük. Maxgastro
- mézes fűszer keverék (30 g)
Az egyik nagyon sikeres fűszerkeverékem a mézes. Aromás, illatos és kevés cukorral dúsított. Tehetjük mézes süteménybe, krémekbe, de az almával is izgalmas párosítás.
Miből készült? Fahéj, szegfűszeg, szerecsendió, gyömbér, szárított citrushéj, kakukkfű, rózsabors, szegfűbors, vanília, só, cukor
Ára: 370 Ft.
Jelenleg nem rendelhető. Kérem, érdeklődjön a maxgastro@gmail.com címen. Megértését köszönjük. Maxgastro
Megrendelés, információ és egyedi igények egyeztetése levélben, kérlek, írj a maxgastro@gmail.com címre.
Az ajándékcsomagok átvehetőek személyesen (Keszthely, előre egyeztetett időpontban) vagy postai úton, erről kérlek, érdeklődj levélben a maxgastro@gmail.com címen.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése