Vaníliás olaj, 100/250 ml, napraforgó
olaj és madagaszkári vanília. Sültekhez, salátákhoz, süteményekhez,
Epres-fűszeres olaj, 100/250 ml,
napraforgó olaj, olíva olaj, aszalt eper, fahéj, szegfűszeg, madagaszkári
vanília rúd. Süteményekhez, muffinokhoz, palacsinta sütéséhez.
Karácsonyi-fűszeres olaj, 100/250 ml, napraforgó olaj, fahéj, szegfűszeg, szegfűbors, gyömbér, madagaszkári
vanília rúd, szerecsendió virág.
Forralt bor fűszerkeverék: üvegben, 90 g/212 ml, rusztikus
keverék, klasszikus ízzel. Gyümölcslevesekhez, gyümölcslével összefőzve,
alkoholmentes gyermek italhoz. Aroma, ízfokozó és tartósítószer mentes. Fahéj, szegfűszeg, szegfűbors, mazsola, csipkebogyó, barnacukor,
kandiscukor, cukrozott citrushéj, almachips. Egy üveg borhoz (száraz vörös vagy fehér) adjunk 2
evőkanál fűszerkeveréket, 2-3 evőkanál cukrot és 2 evőkanál citromlevet. A
keverjük el a fűszerkeveréket a borral és forraljuk fel. Pár perc forralás után
hagyjuk kihűlni, annyira hogy iható hőmérsékletű legyen. Alma és narancslével
összemelegítve, alkoholmentes koktélt kapunk
Alpesi forralt bor fűszerkeverék: üvegben,
90 g/212 ml, gyömbérrel és fekete teafűvel. Gazdagíthatjuk a főzetet gyümölcslével és
(cseresznye) pálinkával. ). Aroma, ízfokozó és tartósítószer mentes. Tartalmaz: fahéj, szegfűszeg, szegfűbors,
mazsola, csipkebogyó, barnacukor, kandiscukor, cukrozott citrushéj, almachips,
gyömbér és fekete tea. Egy üveg borhoz (száraz vörös vagy fehér) adjunk 2 evőkanál fűszerkeveréket,
0,5 dl cseresznyepálinkát, 2-3 evőkanál cukrot és 2 evőkanál citromlevet. A
keverjük el a fűszerkeveréket a borral és forraljuk fel. Pár perc forralás után
hagyjuk kihűlni, annyira hogy iható hőmérsékletű legyen. Alma és narancslével
összemelegítve, alkoholmentes koktélt kapunk.
Forralt bor fűszer, tasakos: 80 g, cukor,
barnacukor, fahéj, szegfűszeg, szegfűbors, citromhéj, narancshéj. 0,75-1 l
borhoz, kész keverék. Aroma, ízfokozó és tartósítószer mentes. Egy
üveg borhoz (száraz vörös vagy fehér) adjunk egy tasak fűszerkeveréket, 0,5
liter vizet és 2-2 evőkanál citrom és narancslevet. Keverjük el a
fűszerkeveréket a borral és forraljuk fel. Pár perc forralás után hagyjuk
kihűlni, annyira hogy iható hőmérsékletű legyen. Egészségünkre.
Havasi forralt bor fűszer, tasakos: 85 g,
cukor, barnacukor, fahéj, szegfűszeg, szegfűbors, gyömbér, fekete tea,
citromhéj, narancshéj. 0,75-1 l borhoz, kész keverék. Gazdagíthatjuk gyümölcslével és (cseresznye)
pálinkával. Egy
üveg borhoz (száraz vörös vagy fehér) adjunk egy tasak fűszerkeveréket, 0,5
liter vizet, 0,5 dl (cseresznye) pálinkát és 2-2 evőkanál citrom és
narancslevet. Keverjük el a fűszerkeveréket a borral és forraljuk fel. Pár perc
forralás után hagyjuk kihűlni, annyira hogy iható hőmérsékletű legyen.
Egészségünkre.
Forralt bor szirup: 220
ml, barnacukor, cukor, fahéj, szegfűszeg, szegfűbors, csipkebogyó, fekete tea,
citromsav. 0,75-1 l borhoz. Nem
kell forralni, csak összemelegíteni a borral, erősebb főzetet készíthetünk.
Aroma, ízfokozó és tartósítószer mentes. Hozzávalók:
0,75 l száraz vörös vagy fehér bor. Melegítsük össze a borral, de ne forraljuk,
hagyjuk kicsit hűlni, és fogyaszthatjuk. Dúsíthatjuk, 2-2 evőkanál narancs és
citromlével. Alma és narancslével összemelegítve, alkoholmentes koktélt kapunk.
Termék információ, rendelés:
MAX Gastro Group Kft.
Gasztro ajándékok, céges ajándékok, csomagok készítése.
Fűszerkeverékek, termékek céges arculatra formálása, gyártása. Receptírás,
terméktámogatás, termék bevezetés, tesztelés, tanácsadás.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése