Max Gastro

Egyedi készítésű fűszerek, lekvárok, ízesítők, melyek adalék, aroma, tartósítószertől és íz-fokozótól mentesek. Igazi kézműves minőség, több éves tapasztalatok felhasználásával készült termékek, melyeket frissen készítek el, törekedve az aromák és ízek frissességének megőrzésére.

2014. április 20., vasárnap

Szezonális termékek:

Vaníliás olaj, 100/250 ml, napraforgó olaj és madagaszkári vanília. Sültekhez, salátákhoz, süteményekhez, 

Epres-fűszeres olaj, 100/250 ml, napraforgó olaj, olíva olaj, aszalt eper, fahéj, szegfűszeg, madagaszkári vanília rúd. Süteményekhez, muffinokhoz, palacsinta sütéséhez.

Karácsonyi-fűszeres olaj, 100/250 ml, napraforgó olaj, fahéj, szegfűszeg, szegfűbors, gyömbér, madagaszkári vanília rúd, szerecsendió virág. 



Forralt bor fűszerkeverék: üvegben, 90 g/212 ml, rusztikus keverék, klasszikus ízzel. Gyümölcslevesekhez, gyümölcslével összefőzve, alkoholmentes gyermek italhoz. Aroma, ízfokozó és tartósítószer mentes. Fahéj, szegfűszeg, szegfűbors, mazsola, csipkebogyó, barnacukor, kandiscukor, cukrozott citrushéj, almachips. Egy üveg borhoz (száraz vörös vagy fehér) adjunk 2 evőkanál fűszerkeveréket, 2-3 evőkanál cukrot és 2 evőkanál citromlevet. A keverjük el a fűszerkeveréket a borral és forraljuk fel. Pár perc forralás után hagyjuk kihűlni, annyira hogy iható hőmérsékletű legyen. Alma és narancslével összemelegítve, alkoholmentes koktélt kapunk

Alpesi forralt bor fűszerkeverék: üvegben, 90 g/212 ml, gyömbérrel és fekete teafűvel. Gazdagíthatjuk a főzetet gyümölcslével és (cseresznye) pálinkával. ). Aroma, ízfokozó és tartósítószer mentes. Tartalmaz: fahéj, szegfűszeg, szegfűbors, mazsola, csipkebogyó, barnacukor, kandiscukor, cukrozott citrushéj, almachips, gyömbér és fekete tea. Egy üveg borhoz (száraz vörös vagy fehér) adjunk 2 evőkanál fűszerkeveréket, 0,5 dl cseresznyepálinkát, 2-3 evőkanál cukrot és 2 evőkanál citromlevet. A keverjük el a fűszerkeveréket a borral és forraljuk fel. Pár perc forralás után hagyjuk kihűlni, annyira hogy iható hőmérsékletű legyen. Alma és narancslével összemelegítve, alkoholmentes koktélt kapunk.



Forralt bor fűszer, tasakos: 80 g, cukor, barnacukor, fahéj, szegfűszeg, szegfűbors, citromhéj, narancshéj. 0,75-1 l borhoz, kész keverék. Aroma, ízfokozó és tartósítószer mentes. Egy üveg borhoz (száraz vörös vagy fehér) adjunk egy tasak fűszerkeveréket, 0,5 liter vizet és 2-2 evőkanál citrom és narancslevet. Keverjük el a fűszerkeveréket a borral és forraljuk fel. Pár perc forralás után hagyjuk kihűlni, annyira hogy iható hőmérsékletű legyen. Egészségünkre.

Havasi forralt bor fűszer, tasakos: 85 g, cukor, barnacukor, fahéj, szegfűszeg, szegfűbors, gyömbér, fekete tea, citromhéj, narancshéj. 0,75-1 l borhoz, kész keverék. Gazdagíthatjuk gyümölcslével és (cseresznye) pálinkával. Egy üveg borhoz (száraz vörös vagy fehér) adjunk egy tasak fűszerkeveréket, 0,5 liter vizet, 0,5 dl (cseresznye) pálinkát és 2-2 evőkanál citrom és narancslevet. Keverjük el a fűszerkeveréket a borral és forraljuk fel. Pár perc forralás után hagyjuk kihűlni, annyira hogy iható hőmérsékletű legyen. Egészségünkre.
 


Forralt bor szirup: 220 ml, barnacukor, cukor, fahéj, szegfűszeg, szegfűbors, csipkebogyó, fekete tea, citromsav. 0,75-1 l borhoz. Nem kell forralni, csak összemelegíteni a borral, erősebb főzetet készíthetünk. Aroma, ízfokozó és tartósítószer mentes. Hozzávalók: 0,75 l száraz vörös vagy fehér bor. Melegítsük össze a borral, de ne forraljuk, hagyjuk kicsit hűlni, és fogyaszthatjuk. Dúsíthatjuk, 2-2 evőkanál narancs és citromlével. Alma és narancslével összemelegítve, alkoholmentes koktélt kapunk.


 Termék információ, rendelés:
MAX Gastro Group Kft.

Gasztro ajándékok, céges ajándékok, csomagok készítése. Fűszerkeverékek, termékek céges arculatra formálása, gyártása. Receptírás, terméktámogatás, termék bevezetés, tesztelés, tanácsadás. 

1 megjegyzés: