Max Gastro

Egyedi készítésű fűszerek, lekvárok, ízesítők, melyek adalék, aroma, tartósítószertől és íz-fokozótól mentesek. Igazi kézműves minőség, több éves tapasztalatok felhasználásával készült termékek, melyeket frissen készítek el, törekedve az aromák és ízek frissességének megőrzésére.

2014. április 20., vasárnap

Só keverékek, pácfűszerek, sóoldathoz fűszerkeverékek

Füstölt só: gyümölcsfa forgácson füstölt só. Pácoláshoz, krémekhez, sóoldatos pácoláshoz, (30-70 g/ l). Aroma, ízfokozó és tartósítószer mentes. 100 ml

Csilis füstölt só fűszerkeverék: tört Csili paprikával. Pácoláshoz, fűszerezéshez, sóoldatos pácoláshoz (30-50 g/l). Aroma, ízfokozó és tartósítószer mentes. 100 ml



Hagymás só fűszerkeverék: öt hagymás fűszer só. Pácoláshoz, krémekhez, mártásokhoz, sültek utólagos ízesítéséhez és sóoldatos pácoláshoz (30-70 g/l). Aroma, ízfokozó és tartósítószer mentes. 100 ml

Piri-piri só fűszerkeverék: afrikai ördögpaprikával és zöldcitrommal. Pácoláshoz, sültekhez és sóoldatos pácoláshoz (30-40 g/l). Aroma, ízfokozó és tartósítószer mentes. 100 ml

Csilis só fűszerkeverék. Sültekhez, salátákhoz, pácoláshoz és sóoldatos pácoláshoz (30-50 g/l). Aroma, ízfokozó és tartósítószer mentes. 100 ml

Vadász pác fűszerkeverék. Borecettel és borral kikeverve, szárnyasok, sertés tarja, és vadhúsok nedves pácolásához. Aroma, ízfokozó és tartósítószer mentes. 212 ml/100 ml


BBQ száraz páckeverék: klasszikus íz, sertés oldalashoz, szárnyasokhoz, halakhoz. Aroma, ízfokozó és tartósítószer mentes. 212 ml/100 ml



Termék információ, rendelés:
MAX Gastro Group Kft.

Gasztro ajándékok, céges ajándékok, csomagok készítése. Fűszerkeverékek, termékek céges arculatra formálása, gyártása. Receptírás, terméktámogatás, termék bevezetés, tesztelés, tanácsadás. 

1 megjegyzés:

  1. A füstölt só és a BBQ száraz páckeverék már többször is bizonyított a konyhánkban!
    ThNX

    VálaszTörlés